Jane Christensen

Jeg er uddannet master hypnotisør og NLP terapeut fra Hypnoseskolen og har praktiseret siden 2007. Hypnoseskolen er godkendt til at uddanne registrerede psykoterapeuter, hvilket i sig selv siger noget om høj faglig standard og høje kvalitetskriterier. Jeg har siden 1998 beskæftiget mig med mennesker – som igangsætter i selvhjælpsgrupper (blandt andet angst og depression) og med gruppehealing og meditationer på Medborgerhuset i Aalborg. Desuden har jeg arbejdet som tilkaldevikar på Krisecenter for kvinder.

Udover min uddannelse til master hypnotisør og NLP terapeut har jeg været assistent på grunduddannelsen på Hypnoseskolen.

Jeg arbejder ud fra Hypnoseskolens etiske regler, som naturligvis omfatter tavshedspligt.

Filosofi

“Det er tanken, der tæller”. Tanken skaber en følelse. Så healing starter, når vi kan vende tankerne på hovedet. Tænke positivt!

Kompetencer

Med mere en 50 års livserfaring har jeg fået inspiration fra mange dejlige mennesker, og her vil jeg fremhæve min datter, for hun er ubetinget det menneske, der har lært mig mest.

Personlig erfaring

Mødet med hypnose- og NLP uddannelsen var en stor AHA oplevelse for mig. Inden da havde jeg selv oplevet den vidunderlige effekt, hypnose kan have på krop og sind.

“Fantasien er alt. Den er forpremieren på livets kommende tiltrækninger.”

– Albert Einstein

Kontakt

Jane Christensen
Positivforandring.dk
Moderne Hypnose i Aalborg

Tlf. 21 22 31 41
Mail: jane@positivforandring.dk
Adresse: Vesterbro 18, 2 sal tv. 9000 Aalborg

Besøg mig på Facebook