Hypnose

Neuro

- fordi vi opfatter verden via sanserne og nervesystemet

Lingvistisk

- fordi vi tænker og udtrykker os via sproget; ord og kropssprog

Programmering

- fordi vi bearbejder og strukturerer vores indtryk og påvirkninger


Neuro Lingvistisk Programmering handler om det, vi alle sammen går rundt og gør - hele tiden! - NLP beskriver, hvordan vi kommunikerer med hinanden, og den sammenhæng der er mellem vores tanker, kropssprog og adfærd. NLP handler også om vores indre kommunikation i form af de indre billeder, lyde, kropsfornemmelser og ”selvsnak”, som hele tiden foregår inden i os.

Studier af succes

NLP er skabt i midten af 70'erne ved at studere mennesker, som på deres egen måde var fortræffelige. Studier af mennesker, som opnåede fremragende resultater inden for blandt andet kommunikation og terapi. Men også personer som f.eks. Walt Disney.
NLP er altså en psykologi, som i sin filosofi bygger på idéen om, at mennesket fra naturens hånd er excellent, og hvor vi, sammen og hver for sig, kan realisere hele vores potentiale. Med denne teknik kan vi frigøre de nødvendige ressourcer.

NLP er et grundigt gennemtænkt og afprøvet system, der tager udgangspunkt i din model af verden. Brugt i hypnose kan det forandre tillærte handlemønstre og din opfattelse af dig selv, og andre.

Dine ønsker og mål KAN blive til virkelighed!

”Hvad enten du tror, at du kan, eller du tror, at du ikke kan, har du ret."
- Henry Ford