Et liv uden spiseforstyrrelse

Har du prøvet hypnose?

De fleste har hørt om bulimi, anoreksi og overspisning. Problematikkerne omkring mad kan være lige så mange, som der er mennesker. Det påvirker personens dagligdag og selvbillede negativt og kan være nedbrydende for krop og sind.

Jeg har praktiseret hypnose- og NLP-terapi siden 2007 og har specialiseret mig som coach og behandler for mennesker med et problematisk forhold til mad.

Det ER muligt at forandre sig, at få det liv du ønsker. Med den rette vejledning og med hypnose som en mental hånd i ryggen er du godt på vej!

Med et coachforløb tilsat hypnose og NLP tilføres selvværd, tryghed, energi og troen på, at det er muligt at komme godt ud på den anden side. Forandringen foregår i det tempo, som klienten er klar til, hvilket er meget individuelt. Det er ingen hindring at tage lægeordineret medicin sideløbende med behandlingen hos mig, og jeg har også haft klienter der samtidig har kontakt til psykolog.

NLP teknikkerne er en vifte at muligheder til at løse op for eventuelle blokeringer enten under samtalerne eller i selve hypnosen.

Trance er en behagelig tilstand, hvor der er direkte adgang til det ubevidste sind og det er her vi kan ændre tankemønstre og dermed følelser og handlinger

Jeg har selv som ung oplevet en spiseforstyrrelse, og netop derfor et mit største ønske at hjælpe andre med dette problem.

Tro på, det er muligt! Eller vi kan starte med at finde motivationen frem.

Mærkes det rigtigt? Lyder det som noget for dig?

Se priserne her

Billeder fra klinikken på Vesterbro 18 i Aalborg:

”Fantasien er alt. Den er forpremieren på livets kommende tiltrækninger.”
- Albert Einstein