Billeder fra klinikken hvor du kan få hypnosebehandling.

Session

Når du kommer til hypnosebehandling hos mig starter vi med en indledende samtale. Under hypnosen bruger jeg dine egne ord, og dermed ønsker, om forandring.

Under hypnosen bliver du måske lidt tung i kroppen. Det er en dagdrømmeagtig tilstand, hvor vi kan snakke sammen undervejs. NLP teknikkerne forstærker virkningen. Læs mere under Hypnoterapi med NLP.

Hypnosen afsluttes med et fremtidstjek, hvor du oplever det du ønsker som en forpremiere i fantasien. Mange føler sig lettere efter hypnosen, en befriende følelse. Nogle problematikker slipper første gang, som for eksempel fobier og rygestop. Langt de fleste oplever forandring med det samme og går glade og lettede herfra.

Herunder kan du læse hvilke problematikker hypnosebehandling blandt andet kan hjælpe med:

Hypnosebehandling

Angst, eksamensangst, præstationsangst, flyskræk, vandskræk, tandlægeskræk m.m.

For en person, der har flyskræk, eksamensangst, angst for edderkopper eller andre fobier gælder det, at angsten er uforklarlig og uhåndterlig. Logik og fornuft holder op med at fungere, og noget andet tager over. I hypnose finder vi tilbage til den situation eller følelse, som er årsag til problemet, det kan være en lille ubetydelig hændelse, der har udløst den uhensigtsmæssige adfærd. Når der løses op for det, forsvinder angsten.
Frygt kendetegnes ved, at der er en helt specifik situation, som har startet problemet, f.eks. frygt for hunde efter mødet med en bidsk hund – også her kan hypnosebehandling hjælpe.

Overfølsomhed for lyde

Klikken med kuglepen, støj fra motorvej, snorken, høje ringelyde. Jeg har gode resultater med at hjælpe med at abstrahere fra generende lyde. En kvinde vågnede ikke længere af sin mands snorken, en mand kunne nu være i sin kærestes have selvom der var støj fra trafik i nærheden. I hypnosen skaber vi bl.a. en beskyttende boble, hvor lydene præller af.

OCD, tvangstanker og -handlinger

I hypnose kan vi arbejde med den angst, der kan ligge til grund for den tvangsmæssige adfærd. Der kan findes nye grundlag for tryghed, så det bliver mere sikkert at gå imod, og derefter slippe tanker og handlinger, og der kan arbejdes terapeutisk med eventuelle traumer og problemer. Behandlingen skal gribes nænsomt an og tilpasses den enkelte.

Smertelindring, f.eks. hovedpine, spændinger

Smerte er ofte psykisk betinget, derfor kan smerten afhjælpes med hypnosebehandling. Der er NLP-teknikker, som kan kombineres med selvhealing i hypnose. Det er dog vigtigt, at problemet først er undersøgt og forsøgt behandlet hos din læge.

Afvænning, rygestop, vægt-reduktion, ludomani m.m.

En såkaldt dårlig vane er skabt for at opfylde et behov. Sindet prøver så godt det kan at give dig, hvad du har brug for. Hvis adfæren er uhensigtsmæssig, er det fordi sindet lige nu ikke har andre muligheder. Under hypnose får du mulighed for at finde ressourcer, der støtter dig bedre. Hvis du mangler motivation, kan vi arbejde særskilt med dette.

Regression til dette og tidligere liv

I regression går vi tilbage i tiden for at finde årsagen til et givent problem. Denne teknik er fantastisk til at opløse forbier, eksamensangst samt ændre uhensigtmæssige handlemønstre som rygning og trøstespisning. Mange problemer kan løses, når vi i hypnose tilfører de ressourcer, du manglede, da problemet opstod.

Sætte mål, og nå dem!

Hvad ønsker du dig, hvordan vil du gerne have det? Dette er første skridt henimod at få et mere tilfredsstillende liv. Så kan forandringen begynde. I hypnose er der direkte kontakt med det ubevidst sind, som finder svaret og den hurtigste og nemmeste vej til din ønskede tilstand. I samtalen før hypnosen bliver dit mål præciseret. Det er også muligt at arbejde med motivation, hvis denne mangler.

Depression, usikkerhed, modløshed

Alle tilstande har en årsag. I hypnose kan vi gå tilbage i tiden og løse op for den situation eller hændelse, der er roden til problemet. Dette gøres ved at tilføre ressourcer. Du har alle de ressoucer, du har brug for, for at nå de mål du sætter dig. Vi kan desuden supplere med et øget selvværd. Bedre selvværd er løsningen på op til 70% af alle problematikker.

Stress

Du kan ændre dårlige vaner til gode vaner, og blive fri for stress. Stress opstår bl.a. af de ting, du ikke når i hverdagen, en følelse af ikke at slå til. I hypnose kan sindet påvirkes til at planlægge mere konstruktivt, og vi kan faktisk ændre dagen til at have mere end 24 timer. På samme måde som, når tiden føles længere, hvis du er i et kedeligt møde, eller venter på en bus eller tog. Sådan kan sindet programmeres til, at en given tidsramme føles længere, og du dermed når mere.

Motivation

Der findes mange motivations teknikker, som er effektive under hypnosebehandling. Måske ønsker du at få motivation til at få opvasken af vejen (med glæde) eller motivere dig selv til at dyrke sport, ændre spisevaner, stoppe med at ryge, søge nyt job, tænke mere positive tanker – eller på anden måde ændre din livssituation til det bedre.

Søvnbesvær

Problemer med at sove kan skyldes mange ting. I den indledende samtale sætter vi fokus på årsagen, og ud fra dette vælger jeg den teknik, der er bedst til netop din situation.

Tinnitus

En selvhealingsproces under hypnose kan være effektiv i forhold til tinnitus, hvorved symptomerne mindskes.

Sorg, traumer

NLP’s traume-fobi kur er effektiv til traumer som mobning, ulykke, vold, incest.

Sorgen er lige dele proportionel med den kærlighed der har været til et menneske, vi har mistet. Det ganske særlige forbindelsen gav, kan vi finde igen på andre måder, med andre mennesker, og på den måde have personen med i livet frem.

Vrede, skyld

Vrede kan forløses ved en gestaltteknik i hypnosebehandling. Klienten fortæller sine tanker og følelser til den person der er genstand for vreden, som vi forestilleros sidde på en stol overfor. Herved kan der opstå en dialog, måske tilgivelse, en bedre forståelse for modparten og situationen.

Tilgivelse, jalousi

Har parforholdet taget skade af jalousi eller utroskab. Hvis begge vælger at fortsætte forholdet, kan hypnosebehandling hjælpe med at glemme, f.eks. ved at hente de glade minder frem fra fortiden.

Selvværd

Langt de fleste prblematikker bunder i lavt selvværd, som vi i hyponsen kan tilføre det ubevidste sind. Hvad end du tror om dig selv, så kan du meget mere end det.

Spiseforstyrrelser, bulimi, anoreksi, tvangsoverspisning

De fleste har hørt om bulimi, anoreksi og tvangsoverspisning. Problematikkerne omkring mad kan være lige så mange, som der er mennesker. Det påvirker personens dagligdag og selvbillede negativt og kan være nedbrydende for krop og sind. Jeg har praktiseret hypnose- og NLP-terapi siden 2007 og har specialiseret mig som coach og behandler for mennesker med et problematisk forhold til mad. Jeg har selv som ung oplevet en spiseforstyrrelse, og netop derfor er mit største ønske at hjælpe andre med dette problem.

Bulimi kan slippe efter en enkelt behandling, og det viser, hvor stor indvirkning hypnose har. Spiseforstyrrelser er ofte styret af et behov for kontrol, en måde at finde mening og tryghed i tilværelsen på. Når der kommer lys på handlingsmønsteret, og der findes andre måder at tilføre ro, tryghed og tillid på, så kan den uhensigtsmæssige adfærd forsvinde for altid.

Det ER muligt at forandre sig, at få det liv du ønsker. Med den rette vejledning og med hypnosebehandling som en mental hånd i ryggen er du godt på vej! Med et coachforløb tilsat hypnose og NLP tilføres selvværd, tryghed, energi og troen på, at det er muligt at komme godt ud på den anden side. Forandringen foregår i det tempo, som klienten er klar til, hvilket er meget individuelt. Det er ingen hindring at tage lægeordineret medicin sideløbende med behandlingen hos mig, og jeg har også haft klienter, der samtidig har haft kontakt til en psykolog eller psykiatrien. Læs mere om spiseforstyrrelser her hos Psykiatrifonden.

NLP teknikkerne er en vifte af muligheder til at løse op for eventuelle blokeringer enten under samtale eller selve hypnosen.

Trance er en behagelig tilstand, hvor der er direkte adgang til det ubevidste sind, og det er her vi kan ændre tankemønstre og dermed følelser og handlinger.

Jane Christensen. Certificeret Master Hypnoterapeut

Vel mødt til positiv forandring med moderne hypnose!

Jane Christensen


Priser

Prisen er 1.000 kr. pr. session, efterfølgende behandlinger 800 kr.

Rygestop 1.200 kr.

Mange problematikker afhjælpes med 1. session, feks. rygestop, fobier og præstationsangst. Andre med 3-4 sessioner.

Session varighed: Første gang ca. 1½ time, efterfølgende gange ca. 1 time.

Betaling

Kontant betaling eller MobilePay 59 773


Kontakt

Jane Christensen
Positivforandring.dk
Moderne Hypnose i Aalborg

Tlf. 21 22 31 41
Mail: jane@positivforandring.dk
Adresse: Vesterbro 18, 2 sal tv. 9000 Aalborg

Besøg mig på Facebook