Ønsket om rygestop

Det er mit indtryk at langt de fleste rygere ønsker at blive fri for rygetrangen. Jeg har selv været ryger for flere år siden, så jeg kender til problematikken og ønsket om et rygestop.

Som ryger kan det føles næsten umuligt at slippe vanen, den “gode ven” som nogen siger. Men når beslutningen først er taget, og med hypnosen som en støttende hånd i ryggen, så er det faktisk muligt for de fleste at give slip. Uanset om det er cigaretter, dampcigaretter, nikotinpræparater eller snus. I hypnosen får vi kontakt til det ubevidste sind, en dagdrømmende tilstand, og her kan vi skabe god og blivende forandring.

Dine ord og din motivation

Der kan være mange gode grunde til at stoppe med at ryge. Det vigtigste er, at det er for din egen skyld, for så virker hypnosebehandlingen bedst. Klienterne nævner følgende grunde til at ville stoppe: Helbredet, lugten af røg, træt af afhængighed, ønsker at stoppe før bliver gravid. Men det kan også være for familiens skyld, fordi det er besværligt, ønsker bedre kondition eller vil tage hensyn til børnebørnene.

Det er på en måde en ny identitet at stoppe med at ryge, så jeg plejer at spørge klienten, hvad er du så, når du ikke ryger? Er du røgfri, er du ikke ryger eller bare fri? Jeg bruger dine egne ord under hypnosen. Min erfaring er nemlig at brugen af dine egen ord er vigtige for at opnå en vedvarende effekt.

Behandlingen

I hypnosen bruger jeg NLP teknikker til omprogrammering af sindet, og det vi kalder kataleptisk arm. En teknik hvor du er i direkte kontakt med dit ubevidste sind, som styrer din arm automatisk ned fra lodret stilling, mens dit sind finder de ressourcer frem, der er brug for i processen. Således skabes forandring, hvor du bryder med de gamle bindinger til cigaretter eller nikotin.

Nogle klienter bliver så lettede efter hypnosen, at de bliver rørte over at mærke den gode virkning, når de åbner øjnene. Det er så dejligt befriende at slippe trangen, og vanen. For mange er det også en stolthed.

Rygestop

De fleste behøver kun en enkelt session, mens enkelte har brug for 2-3 sessioner. Hvis du mangler motivation, kan vi også arbejde med det.

Ring og hør nærmere om rygestop med hypnose, ganske uforpligtende på 21223141. Eller kontakt mig via Facebook eller mail.