Tanker om mad

Mad og spisevaner kan være bundet op på udseendet og relatere sig til, hvor attraktive vi er som mennesker. Nogle mennesker tænker meget over sundheden i forhold til det de spiser, og andre kan tænke at deres udseende og dermed også vægt betyder noget for, hvordan andre mennesker opfatter dem. Vægten kan også betyde noget for det almindelige velbefindende for personen selv, selvværd og selvbillede.

Spiseforstyrrelse

Bulimi, anoreksi, overspisning eller en blanding af disse. Da jeg selv som ganske ung har oplevet en spiseforstyrrelse, så kender jeg til, hvor meget det tærer på selvværdet rent psykisk og hvordan det kan give psykisk træthed at have en spiseforstyrrelse blandt andet på grund af ændringer i blodsukkeret. Jeg har talt med klienter, der er så plagede af deres spiseforstyrrelse, at de har svært ved at se vejen frem og siger “hvis det skal være sådan her, så har jeg ikke lyst til at leve”. Derfor og fordi jeg selv har oplevet hvor meget det kan tære på et menneske at have en spiseforstyrrelse, så er det et fokusområde for mig at hjælpe netop med denne problematik, og jeg har gode resultater. Mennesker er forskellige, og jeg hjælper mange. Det varierer hvor meget klienten få ud af hypnosebehandling, og hvor hurtigt resultatet viser sig. Læs klienters beretninger her.

Negativt selvbillede kan let udvikle sig til spiseforstyrrelse

Hypnosebehandling af spiseforstyrrelse

Langt de fleste får fremgang efter første hypnose, nogen slipper spiseforstyrrelsen efter første gang. I trancetilstanden er der adgang til det ubevidste sind, og det er her vi kan skabe forandring med forslag til sindet, som er de ord klienten har givet mig i den indledende samtale. I hypnosetilstanden finder sindet løsninger og kan forestille sig fremtiden, en forpremiere på hvordan livet bliver fremefter. Derefter er det nemmere for klienten bare at gøre det der ønskes, det kommer helt af sig selv, helt umærkeligt. Det er befriende, en lethed, glæde og stolthed. Giver ro i sindet.

Sukkertrang

Hypnosebehandling kan fjerne trang til sukker. Sukker er vanedannende, og i trancetilstanden finder sindet løsninger ud fra de forslag jeg giver under hypnosen. Jeg bruger klientens egne ord fra den indledende snak. For meget sukker kan give humørsvingninger, træthed og selvbebrejdelser. En enkelt NLP teknik kan for de flestes vedkommende fjerne sukkertrang, det hænder at der skal mere til. Klienterne beskriver det som befriende, at slippe for sukkertrang, en tilfredshed og glæde. Se beretninger her.

Du kan læse mere om de forskellige problematikker som hypnose kan behandle her.

Priser

Hypnose med NLP
Første session 1.000 kr. (ca. 90 min.)
Efterfølgende sessioner 800 kr. (ca. 60 min.)
Rygestop 1.200 kr. (ca. 90 min.)

Acces Bars med Healing 500 kr. (ca. 75 min.)

Betaling kontant eller MobilePay 59 773

Kontakt

Jane Christensen
Positivforandring.dk
Moderne Hypnose i Aalborg

Tlf. 21 22 31 41
Mail: jane@positivforandring.dk
Adresse: Vesterbro 18, 2 sal tv. 9000 Aalborg