Mange problematikker afhjælpes ved 1. session, andre efter 3-4 sessioner. Nogen klienter bliver så glade for hypnosens virkning, at de kommer tilbage med måneders eller års mellemrum fordi de ved, at næsten uanset problemets art, så er der hjælp at hente i trance tilstanden. Du kan tage kontakt til mig på telefon, mail og Facebook. Hvis jeg er optaget af klienter, så indtal gerne en besked, og jeg vender tilbage snarest muligt.

Tag kontakt

Forandringen starter når du tager kontakt til mig om hypnosebehandling.

Jeg fortæller gerne helt uforpligtende, hvad hypnose og NLP kan gøre specielt for dig, hvordan hypnosen foregår, og hvad du kan forvente dig af behandlingen. Langt de fleste problematikker kan opløses eller afhjælpes med hypnoterapi.

Jeg har klinik i bygningen “Fremtiden” centralt i Aalborg. En historisk bygning med sjæl. Tæt på banegården og busterminalen. Nabo til Kongres & Kulturcenteret og Kildeparken.

Parkering

Der er parkering lige bag bygningen på Kongres & Kultur Centerets P-plads, hvorfra der er indgang fra bagsiden af bygningen “Fremtiden”. Parkering betales ved automat eller app og koster 7 kr. i timen. Søndag gratis. Ellers ligger klinikken blot 5 minutters gang fra banegården og busterminalen ved Kennedy Arkaden.

Betaling

Du kan betale kontant eller med MobilePay.

Links

Hypnoseskolen, Aarhus og København: www.hypnoseskolen.dk

Kraniosakral terapeut, Solvænget 5, Aars: www.mona-skipper.dk

Mindstep, Fjordgade 8, Aalborg: www.mindstep.dk

Clairvoyant rådgiver, reikimester og healer Marzcia Techau, Dr. Tværgade 7, København: www.marzcia.dk