Jane Christensen, certificeret master hypnoterapeut

Jane Christensen, certificeret master hypnoterapeut

Jeg er uddannet master hypnoterapeut og NLP terapeut fra Hypnose Skolen og har praktiseret siden 2007.

Jeg har siden 1998 beskæftiget mig med mennesker – som igangsætter i selvhjælpsgrupper, blandt andet angst og depression, og med gruppehealing og meditationer på Medborgerhuset i Aalborg. Desuden har jeg arbejdet som tilkaldevikar på Krisecenter for kvinder.

Udover min uddannelse til master hypnoterapeut og NLP terapeut har jeg været assistent på grunduddannelsen på Hypnose Skolen.

Jeg arbejder ud fra Hypnose Skolens etiske regler, som naturligvis omfatter tavshedspligt.

Kompetencer

Jeg har praktiseret hypnoterapi med NLP siden grunduddannelsen i 2007 og i 2016 tog jeg master hypnoterapeut, som omhandler de dybere følelsesmæssige problemer. Tilbyder nu også access bars og healing. Dertil kommer livserfaring med inspiration fra mange dejlige mennesker. Her vil jeg fremhæve min datter, for hun er ubetinget det menneske, der har lært mig mest.

Personlig erfaring

Mødet med hypnose- og NLP uddannelsen i 2006 var en stor AHA oplevelse. Sjældent har noget følt så rigtigt, og NLP forståelsen gav så meget mening. Inden da havde jeg selv oplevet den vidunderlige effekt, hypnose kan have på krop og sind. Rent held, at jeg valgte Hypnose Skolen, der kombinerer hypnose med NLP.

De tre principper

Jeg bruger indefra og ud forståelsen under den indledende samtale. De tre principper: Tanker, bevidsthed og livskraft. Et nyt psykologisk paradigme, en forståelse af hvordan sindet fungerer. Bag tankerne, følelserne og sanserne findes klarhed og ro. Intet er forandret, men alt er anderledes med dette perspektiv.

Uddannelser og kurser

Hypnose Skolen har høje kvalitetskriterier og kombinerer hypnose- og NLP-uddannelsen, da NLP teknikker er meget virkningsfulde i hypnose. Hvert uddannelsestrin strækker sig over 1 år med 6 x 4 dages undervisning. Imellem modulerne er der fælles øveaftener, og der gives supervision på prøveklient rapporter. Desuden indgår et forløb med egenterapi i uddannelsen.

  • 3P coach, De tre principper, Natasha Swerdloff – 2020-2021
  • De tre principper, Kærligheden er vores essens – 2020
  • Access Bars, Lise Svendsgaard – 2019
  • Spirituel Healing, Marzcia Techau – 2019
  • Master hypnoterapeut, Hypnose Skolen -2015-2016
  • NLP Business Practitioner, Mindstep – 2016
  • Familieopstillinger, Hypnose Skolen – 2008
  • NLP practitioner, Hypnose Skolen – 2006-2007
  • Hypnoterapeut, Hypnose Skolen – 2006-2007
  • Reiki healing I – 2001

“Fantasien er alt. Den er forpremieren på livets kommende tiltrækninger.”

– Albert Einstein

Kontakt

Jane Christensen
Positivforandring.dk
Moderne Hypnose i Aalborg

Tlf. 21 22 31 41
Mail: jane@positivforandring.dk
Adresse: Vesterbro 18, 2 sal tv. 9000 Aalborg

Besøg mig på Facebook